Hartelijk welkom op de website van Troubadour Rop!

Wat leuk dat u op mijn website bent aanbeland! Zeker na het voor velen zware voorjaar is er gelukkig weer ruimte om gezellig samen te komen en iets te vieren, vanzelfsprekend met inachtneming van de meest actuele veiligheidseisen van het RIVM. Waarover hieronder meer!

Graag presenteer ik u hier wat ik allemaal te bieden heb als troubadour (zanger-gitarist) op uw receptie, Franse of Ierse avondje, jubileum, huwelijks-, verjaardags- of bedrijfsfeest, kortom: op welke memorabele gelegenheid dan ook! Veel lees-, kijk- en vooral luisterplezier!!

Even voorstellen
Ik ben Rop Romers, geboren in Oud-Beijerland (Z-H). Na wat Zeeuwse en Noord-Brabantse omzwervingen ben ik in Nijmegen neergestreken. Al tijdens mijn studie speelde en zong ik op elk feestje waar ik werd uitgenodigd. Dat ik daarmee kon bijdragen aan een fijne sfeer vond ik zo leuk dat ik kort na mijn afstuderen professioneel troubadour ben geworden. Nu, ruim 23 jaar en zo'n 2500 optredens later, kan ik me nog steeds geen mooier vak voorstellen!  

Update COVID-19: Garantie en veiligheid 
Garantie: Op dit moment (juli 2020)  behoort u tot een 'voorhoede' die weer een mooi feestje wil organiseren. Uw genodigden zullen u daarvoor zéker dankbaar zijn, maar er zijn enkele dingen waar u eventueel tegenaan kunt lopen en die u er zelfs toe kunnen bewegen uw feest uit- of af te stellen. Bijvoorbeeld de 1,5 meter afstandregel die plots moeilijk toepasbaar blijkt op de feestlocatie, of een gast die absoluut niet mag ontbreken blijkt opeens extra kwetsbaar of heeft een 'kuchje'. Dan is het fijn om te weten dat u bij mij altijd kosteloos en zonder opgaaf van reden kunt annuleren!

Veiligheid: Op uw feest zelf houd ik mij strikt aan alle actuele veiligheidsvoorschriften van het RIVM:
1. Ik zing licht versterkt met een (mobiele) zendermicrofoon. Veiligheidsvoordeel: ik hoef niet diep en hard te zingen en ben tòch plezierig hoorbaar. Volgens de website van het RIVM ontstaan hierdoor evenveel aerosolen als bij normaal praten.  Extra bijkomend voordeel: ik zing altijd zonder enige ruimte tussen mond en microfoon, dus dat is nog hygiënischer.
2. Ik hou de anderhalve meter afstand nauwgezet in acht, ook tijdens aankomst, pauze en vertrek.
3. Optioneel: Een heel effectief en grappig uitziend transparant 'spatscherm' dat ik op mijn microfoonstandaard kan plaatsen. Stelt u zich een soort fietswindscherm voor. Sterker nog: dat is het ook!

In goed gezamenlijk overleg maken we er dus een ontzettend feestelijke èn veilige bijeenkomst van!! 
Mijn aanpak: Uw gasten komen speciaal voor ù, niet voor mij, en daarom ondersteun ik de sfeer die ù voor ogen hebt. Vooraf bespreken we nauwgezet wat uw persoonlijke wensen zijn. En mocht u dat nog niet precies weten dan denk ik graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld vooraf al een persoonlijke liedjesselectie maken uit mijn repertoire van ruim 500 nummers. Daarnaast kunt u kiezen of ik mobiel of vanaf een vaste plek speel, en of dat akoestisch of versterkt zal zijn. Maar u kunt dat alles ook met een gerust hart aan mij overlaten! 
  
Alle nummers worden uit het hoofd gespeeld en met minimaal 50 minuten muziek per uur speel ik aanzienlijk langer dan in dit vak gebruikelijk is.

Mijn aanpak is kalm en bescheiden: Ik wil bovenal een fijne, plezierige sfeer brengen en niet uw feest overheersen. Als uw gasten gezellig met elkaar willen praten dan is daar dus alle ruimte voor. Ik verzorg dan voor alle aanwezige leeftijdsgroepen een rustige maar prettig hoorbare omlijsting. Als de oren zich wat meer spitsen speel ik verzoekjes die passen in de door u gewenste sfeer. En als er gaandeweg ruimte ontstaat voor meer uitbundigheid dan zet ik een ferme stap naar voren en gaat wat mij betreft het dak er helemaal af!

Heel veel kijk-, lees- en vooral luisterplezier op deze site. Mocht u vragen hebben, aarzelt u dan vooral niet mij vrijblijvend te bellen of mailen. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!
Dank nog voor je geweldige optreden! Dat heeft absoluut bijgedragen aan een gezellige, leuke sfeer. Als we nog eens een feestje geven dan weten we je te vinden ;-)
Wij willen je graag nog even bedanken voor je warmte, je prachtige liedjes, je enthousiasme, je gigantische repertoire, je glimlach en de manier waarop je ons en onze gasten een geweldige avond hebt bezorgd.
Je voelde de sfeer goed aan en viel bij jong en oud in de smaak. Het zal me niet verbazen als een van mijn vrienden je binnenkort belt voor een ander feestje.
Klik op een foto om in de fotocarrousel te komen.

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u extra informatie wenst, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via mijn emailadres  of via onderstaand contactformulier

U kunt mij ook even bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eerst nog eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn. Ook met betrekking tot het coronavirus.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *