Hartelijk welkom op de website van Troubadour Rop!

Leuk dat u er bent!
Als u op zoek bent naar gezellige sfeervolle live-muziek voor op uw feest dan zit u hier helemaal goed! Deze website staat vol foto's, filmpjes en praktische informatie. Maar bovenal is er een enorme lijst met liedjes voor alle leeftijden, waaruit u en uw gasten onbeperkt kunnen kiezen. Van Ierse ballads, franse chansons, hollandse hits tot de allermooiste popsongs uit de Top 2000. Vanzelfsprekend alles uit het hoofd uitgevoerd, en altijd op een prettig volume. Mijn motto:
Live-muziek en gezelllig praten gaan wel degelijk prima samen!

Even voorstellen
Ik ben Rop Romers en ik reis al bijna 30 jaar door het land met gitaar, harmonica en 500 luister-, achtergrond-, dans- en meezingliedjes voor alle leeftijden. De meeste van mijn ruim 3000 optredens speelde ik op familiefeesten, zoals bruiloften. Ook verhoogde ik de sfeer op talloze zakelijke bijeenkomsten, Ierse en Franse avondjes, festivals, feesttenten en huis-, tuin- straat- en buurtfeesten. Eigenlijk overal waar live-muziek van toegevoegde waarde is!

Wat u van mij mag verwachten
Ik geef vorm aan de sfeer die ú graag wilt! Vanaf ons eerste email- of telefooncontact tot aan het laatste slotakkoord houd ik dat voor ogen. Alles draait er bij mij om dat u achteraf 100 procent tevreden terug kunt kijken op een prachtige bijeenkomst! 

 

Fijn om te weten:

Veiligheid: Zolang Covid nog af en toe de kop opsteekt hou ik extra rekening met kwetsbare mensen.
Privacy (AVG): Ik bewaar voor de wettelijke periode uw factuur. Verdere gegevens verwijder ik na het optreden.
Garantie: U kunt kostenloos annuleren.
Dank nog voor je geweldige optreden! Dat heeft absoluut bijgedragen aan een gezellige, leuke sfeer. Als we nog eens een feestje geven dan weten we je te vinden ;-)
Wij willen je graag nog even bedanken voor je warmte, je prachtige liedjes, je enthousiasme, je gigantische repertoire, je glimlach en de manier waarop je ons en onze gasten een geweldige avond hebt bezorgd.
Je voelde de sfeer goed aan en viel bij jong en oud in de smaak. Het zal me niet verbazen als een van mijn vrienden je binnenkort belt voor een ander feestje.
Klik op een foto om in de fotocarrousel te komen.

Contact

Voor een boeking, een optie of informatie kunt u per email contact opnemen via .
Bellen/whatsappen/sms'en kan ook: 06 - 4009 3061. Ik reageer altijd binnen een dag.

 
Tip: Kijkt u voor vragen vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door meer dan 3000 opdrachtgevers gesteld zijn. Wellicht staat uw vraag ertussen!