Referenties

Beste Rop,
Nogmaals hartelijk dank voor je optreden en bijdrage aan ons feestje! Jij hebt echt iets extra's toegevoegd aan ons feest. Je voelt precies aan wat er nodig is, weet je plek te vinden en past je muziek aan. Je bent echt een vakman! Al onze gasten waren ook enthousiast en positief. En tot slot ben je ook nog een fijne vent, die zijn afspraken nakomt en superflexibel is! Je hebt onze verwachtingen meer dan waargemaakt!
Jeroen en Marijke, Heenvliet, juni 2024

Heerlijke avond gehad afgelopen zaterdag. Rop lijkt een Jukebox. Maar dan 1 die op een prettige manier contact maakt met zijn publiek. Muzikaal, sympathiek, Rop snapt het gewoon. Absolute aanrader.
Petra Heijdra, Rotterdam, juni 2024

Onze 60e verjaardagen gevierd met deze sympathieke troubadour. Wat een goede keuze is dit geweest!!! Al vanaf het eerste mailcontact een goed gevoel bij deze man. Rop heeft een mooie warme stem en kan waanzinnig goed gitaar spelen met een mooie, volle sound en speelt mondharmonica wanneer het liedje daar om vraagt, prachtig!! En alles uit het hoofd, echt een professional! Rop heeft ons feest precies die extra sfeer gegeven waar we op hoopten. Dankbaar!
Rop heeft een breed repertoire en voelt de sfeer feilloos aan. Heeft er zelf ook zichtbaar plezier in als hij speelt. Daarnaast is Rop ook nog eens een hele aardige kerel! Wij zouden deze troubadour voor elke gelegenheid van harte aanbevelen!!
Marian en Nico, Rotterdam, juni 2024


Beste Rop,
Heel erg bedankt voor de geweldige zang en muziek op mijn borrel zaterdag. Het was een groot succes!! Dankzij jou heeft iedereen een geweldige tijd gehad. Zo leuk ook de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen en ook zo fijn dat men daar gebruik van maakte. Fijn dat je wat langer kon spelen. Ik hoop je nog eens te zien. Misschien wel op een feestje bij één van mijn vriendinnen.
Nogmaals heel hartelijk bedankt! Monique Gerlagh, Utrecht, juni 2024

Hallo Rop,
Bedankt voor het mooie optreden. Het heeft zeker bijgedragen aan het geslaagde feest. Complimenten, chapeau.
Groetjes, Wil en Marijn, Dongen, mei 2024

Hallo Rop,
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige sfeer die je hebt neergezet! Dit was precies wat ik zocht. Ik zeg het voort...
Hartelijke groet, Antonia, Berg en Dal, mei 2024

Beste Rop,
Wij hebben genoten van je optreden! Heel leuk dat je spontaan met de band meegespeeld hebt. De gasten hebben ook erg genoten van je optreden; maar dat heb je wel gemerkt denk ik. Ik wil je ook bedanken voor het prettige contact in de aanloop naar en op de feestavond zelf. Nogmaals super bedankt voor een zeer geslaagd optreden op het verrassingsfeestje bij ons in Vlijmen. Mede door jouw inbreng kijken wij terug op een zeer geslaagde avond. Veel succes met je optredens en wie weet tot ziens!
P.S. Zal me niet verbazen als dat op een feestje van een van onze gasten is. Hartelijke groeten, Rob en Grace, Vlijmen, december 2023

Beste Rop,
Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag waarbij jij een grote rol hebt gespeeld. Wij waren (en onze gasten ook) erg blij met de manier waarop jij professioneel en ongedwongen onze bruiloft hebt opgeluisterd.Je gitaarspel was voor velen (waaronder ook het bruidspaar) een bron van inspiratie om mee te zingen! Dat gebeurde ook regelmatig. Dankjewel Rop voor je inbreng. We hebben het ontzettend leuk gevonden....! Hartelijke groet, Karin en Jan, Den Haag, oktober 2023

Je hebt de sfeer perfect aangevoeld en er goed op ingespeeld. Ik heb heel veel complimenten van mijn gasten gekregen over jouw optreden. Heel fijn dat ik mijn favoriete nummers van tevoren kon aangeven en dat je die ook allemaal hebt uitgevoerd. Het contact was erg prettig, duidelijk en zeer sympathiek.Het feest was mede door jou meer dan geslaagd. Dank daarvoor. Karin Buijs, Drunen, oktober 2023

Beste Rop,
Ik vond het geweldig! Ik heb ontzettend genoten van mijn feest! Mede dankzij jouw bijdrage. De rust hoe jij de avond opbouwt was super!! Maar ook tijd voor een feestje!! Bedankt. Vriendelijke groet, Marion Hurkmans, Waalwijk, juli 2023

Beste Rop,
Dank je wel voor je aanwezigheid op het 40 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Doordat mijn moeder door dementie zich niet zo lang kan concentreren kwam ik op het idee iets met muziek te doen. Wat een geluk dat ik jou vond op internet!
Ik had meteen een goed gevoel na je site en filmpjes te hebben bekeken en de vlotte communicatie per mail. Kreeg gelukkig de andere dame van de "feestcommissie" ook mee na wat aandringen :-). Al bij het het eerste nummer dat je speelde fluisterde zij me in: "wat een gouden greep, deze man!"
Mijn ouders, hun vrienden en ik werden geraakt door je stem en muziek. Er was voldoende ruimte voor verzoekjes buiten de vooraf aangeleverde lijst om. Daardoor bleef het voor iedereen leuk. En je was tegelijkertijd intiem, betrokken èn discreet op de achtergrond. Ook was te merken dat je veel ervaring en mensenkennis hebt en duidelijk van je beroep geniet. Zo leuk :-)
Dit verrassingsfeestje is mede door jou een onvergetelijke gebeurtenis geworden. We genieten nog na hier!
Nogmaals dank voor alles. Marion, Amsterdam, april 2023


Wij hebben een fantastisch mooi feest gehad. Jouw muzikale inbreng heeft ertoe geleid dat er een hele gezellige sfeer hing. Ongelooflijk dat je zoveel liedjes uit je hoofd kunt zingen en spelen.Onze familie en vrienden vonden het ook erg leuk en hebben dan ook verschillende verzoeknummers aangevraagd.
Ons 40 jarig huwelijksfeest is zo vreselijk gezellig geweest dat we er met heel veel plezier op terug kunnen kijken.
Rop, heel erg bedankt. Marga en Roeland, Mill, april 2023

Hoi Rop,
Jouw muziek bracht zeker sfeer en zelfs een polonaise. Ik heb ervan genoten, meegezongen en gedanst! Het was leuk dat je deze bijdrage geleverd hebt, nogmaals bedankt daarvoor. En wie weet...Er komen vast nog meer feestjes!
Hartelijke groet, Anky Sleegers, Nieuwkuijk, april 2023

Beste Rop,
Wij hebben ontzetten genoten van jouw muzikale bijdrage op ons 50 jarig huwelijksfeest. Je hebt een grote repertoirekeuze en bent zelfs nog bereid geweest om een toegift te spelen, wat enorm gewaardeeerd werd. Hopelijk zien we je nog een keer.
Hartelijke groet en heel veel succes, Leonne van Iperen, Venray, maart 2023


Beste Rop, een dikke DANK JE WEL voor jouw fantastische optreden tijdens het feestje van mijn ouders. We hebben ontzettend genoten van alle fijne (verzoek)liedjes die je speelde. Je voelde de sfeer goed aan en de interactie met je publiek was top! Jouw optreden was een verrassing voor mijn ouders. Een mooier cadeau hadden we ze niet kunnen geven. Wat een sfeer kreeg het feestje toen jij binnenkwam met je gitaar en mondharmonica's. We zijn hier nog steeds aan de nagenieterette! :-) Tot een volgende keer! Cheers, Joyce, Haaren (NB), februari 2023


Beste Rop,
Tijdens de Harderwijkse nieuwjaarsduik heb je bij ons opgetreden.Een duoboeking samen met de restaurantburen. Heel mooi dat je zo flexibel was en hoe het contact vooraf verliep. Binnen, buiten, tussenin de zaken; alles kon deze dag. Mooi hoe je 'groot' kan spelen en op verzoek of eigen initiatief ook heel 'klein' je muzikale creaties ten gehore brengt. Een rasartiest. Bedankt en hopelijk tot gauw! Restaurant Bella Ciao en Restaurant Monopole, Harderwijk, Januari 2023

Beste Rop,
Onze dag was in 1 woord geweldig! Wat een heerlijke sfeer was er. We hebben enorm genoten. Dankjewel voor de enorme bijdrage die jij hieraan hebt geleverd. Je hebt indruk gemaakt op velen!
Groetjes, Nicole, Hengelo, oktober 2022

Beste Rop,
Bedankt voor jouw optreden gisteren. Wat heb je er een mooie avond van gemaakt! Gevoel voor de sfeer van het moment en met een knallende afsluiting. Fantastisch!  Complimenten van ons allemaal en graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Rob van der Feijst (Rotaryclub Noord en Merwede), Sliedrecht, juli 2022

En precies zo heb ik het ervaren! Een mooie sfeer, heerlijke muziek; we hebben volop genoten!
Hartelijke groet, Jacqueline (Rotaryclub Noord en Merwede), Sliedrecht, juli 2022

Hoi Rop,
Nogmaals hartelijk dank voor je muzikale bijdrage, mede daardoor hebben we een prachtig feest gehad met een fijne sfeer! Kortom: genoten en samen mooie herinneringen gemaakt! Hopelijk geldt dit ook voor jou. Van veel gasten ontvingen we complimenten voor jouw gitaarspel/persoonlijkheid.
Het ga je goed. Wellicht zien we elkaar in de toekomst nog wel een keer in de mooie Achterhoek!
Groetjes, Wilma en Detlef, Winterwijk, juni 2022

Beste Rop,
Nogmaals hartelijk bedankt voor je geweldige optreden. Wij en onze gasten hebben genoten van je zang. Mede dankzij jouw aanwezigheid is voor ons onze 50 jarige bruiloft onvergetelijk geworden. Tot een volgende keer! Groeten, Jacques en Jopie uit Waspik, mei 2022

Beste Rop,
We kennen elkaar al bijna 20 jaar en menig feest heb je met je aanwezigheid al voor ons opgeluisterd. Deze keer was het voor ons "zilver+1"-huwelijksfeest! Onze zilveren bruiloft was vanwege corona enkele keren uitgesteld, maar een jaar later, op 9 april, kon het eindelijk doorgaan. Wij èn onze familie en vrienden worden (gelukkig) allemaal een dagje ouder en je paste je repertoire geweldig aan ons aan. In onze familie is het traditie dat er enkele liederen van aangepaste teksten worden voorzien. Die heb je geweldig van ondersteunende muziek voorzien! Ook de verzoeknummers die een aantal gasten graag mèt jou wilden zingen, wist je voortreffelijk te begeleiden. Verder wist je de sfeer heel knap aan te voelen en te treffen. Omdat dit - na corona-  een van de eerste feesten was, moest er uiteraard véél worden bijgepraat. Je muziek was heerlijk als achtergrond en nooit te hard waardoor de verstaanbaarheid in gevaar liep. Van vele gasten hebben we complimentjes gekregen vanwege je geweldige muzikale aanwezigheid!
Dankjewel Rop, dat je met je mooie stem, repertoire en muziek dit feest voor ons onvergetelijk hebt gemaakt!
Tot de volgende keer! Hartelijke groeten, Berry en Anne-Marie, Baarle Nassau, april 2022

Hallo Rop,
Super bedankt voor jouw grote bijdrage aan het slagen van mijn feestje. Wat een geweldige artiest ben jij, je voelt de sfeer goed aan en hebt een breed repertoire. Er is nog lang over jou nagepraat. Zie graag je factuur tegemoet en zal die met een glimlach naar je overmaken.
Met vriendelijke groet, Jean Paul de Rek, Zwolle, november 2021

Hoi Rop,
We willen jou nog erg graag bedanken voor jouw aanwezigheid bij onze grote dag van 3 september op Kasteel Sypesteyn.....Geweldig! Ik wist hier niets van af en dit maakte het nog mooier; Diana had jou ingefluisterd wat mijn/onze favoriete liedjes zijn en deze bracht je heel fijn ten gehore....Tijdens de ceremonie kwamen er zelfs wat waterlanders tevoorschijn op mijn gezicht, dat gebeurt niet vaak, heel fijn! Ook de gasten waren erg enthousiast wat, uiteindelijk, ook resulteerde in een leuke aandoenlijke show bij het eerste tafeltje vlakbij de fontein.
We hopen jou op een volgend feestje weer tegen te komen en zullen jouw naam laten vallen wanneer mensen een leuke en enthousiaste troubadour zoeken die de interactie met het publiek niet schuwt...
Lieve groet, Arnold en Diana Romein, Loosdrecht, september 2021

Dag Rop,
Kom nog even terug op mijn 65e verjaardag met jouw optreden als complete verrrassing. Onder begeleiding van de oesters en Chablis heb ik enorm (emotioneel) genoten van alle prachtig gezongen liedjes; Michel Fugain, Edith Piaf, Jacques Brel, Ramses Shaffy, Benny Neyman en ga zo maar door. En dat alles ondersteund met je gitaarspel en mondharmonica maakte alles compleet! Rop, nogmaals veel dank voor je warme en persoonlijke bijdrage aan deze voor mij speciale dag! We houden contact!
Hartelijke groet, Jan Ophuis, Tilburg, december 2020

Rop heeft de borrel/receptie van ons huwelijk extra sfeer gegeven. De genodigden genoten van de muziek, maar konden ook nog steeds met elkaar converseren. Leuk om zijn enthousiasme voor de muziek en het entertainen te mogen ervaren. Wij raden Rop ten zeerste aan. Patrick Ter Horst, Bemmel, september 2020

Het is voor ons al de 3e keer dat Troubadour Rop ons feest compleet heeft gemaakt. De eerste 2 keer in de Belgische Ardennen, en nu wat dichter bij huis bij Boerderij Dichtbij. Zo knap hoe hij steeds weer de juiste sfeer weet te creëren! Bedankt Rop! Tanja van der Hoff, Wateringen, augustus 2020

Hallo Rop, wat een heerlijk en onvergetelijk moment dat jij er was met prachtige muziek. Het was een groot succes! Wat een stem en geluid. Tril nog na. Ik ga het ook "rondbazuinen", dank je wel.
Hartelijke groet, Wouter Eisema, Groningen, juni 2020

In Coronatijd een geweldig feest met Troubadour Rop!
Toen onze moeder 70 werd, was Troubadour Rop erbij! Toen ze 75 werd ook! En natuurlijk had hij erbij moeten zijn toen ze 80 werd, maar...Corona! We konden niet eens een feest geven.
Toen heeft Rop zes liedjes speciaal voor haar opgenomen (video), één liedje zelfs voor haar ingestudeerd! Die naar ons gestuurd via WeTransfer en met een groot scherm in de tuin kon onze moeder genieten van de geweldige muziek van Rop. Zo warm, zo persoonlijk...Onze moeder had haar mooiste verjaardag ooit!
Margriet Fellinger-Gehrels, Annemarie Gehrels en Marijke Gehrels, Haarlem, mei 2020

Voor ons 50-jarig huwelijksfeest zochten we een troubadour voor een muzikale bijdrage. We kwamen terecht op de site van Troubadour Rop, bekeken zijn repertoire, luisterden naar een aantal songs en trokken de conclusie: deze troubadour willen we! En dat bleek een uitstekende keuze! Gedurende een mooie boottocht op de IJssel heeft hij ons laten genieten van zijn optreden met muziek die uitstekend paste bij de sfeer aan boord. Zijn enthousiasme en muzikaliteit werkten aanstekelijk! Een aanrader. We hopen Rop zeker nog eens tegen te komen! Hans en Ineke Haanstra, Hattem, november 2019

Ter gelegenheid van haar 80e verjaardag heeft mijn moeder een feest gegeven in de vorm van een 'walking dinner'. Rop Romers heeft dit, evenals vijf jaar geleden, met veel succes muzikaal omlijst. Zijn uitgebreide repertoire en fijne stem zorgen voor voldoende afwisseling. Rop voelt feilloos aan wat het publiek wil en zorgt daardoor echt voor de kers op de taart. Groeten, Linda Bekebrede, Ouderkerk aan de Amstel, november 2019

Hallo lieve Rop,
Reeds de tweede keer zing je voor onze bruiloft. Vorige keer 40, nu 50 jaar getrouwd. Wij hebben met kinderen, kleinkinderen familieleden en vrienden genoten in het souterrain van Kasteel Nemelaer. Rop, je was van het begin af aan goed in vorm (je zag er leuk uit als troubadour) en ontroerend leuk voor de kleinkindertjes! Dan kan zo'n feest niet meer stuk voor opa Jos en oma Els. Meteen in het begin was een groot aantal gasten op de vloer. Je liep gezellig zingend rond en maakte de show door af en toe de liedtekst op de persoon aan te passen. Dank Rop voor je leuke liedjes!! Iedereen heeft genoten van jou! Veel succes in de toekomst Rop! Nogmaals dan ook namens Jos. Liefs, Els Dankers uit Udenhout. Kasteel Nemelaer Haaren, oktober 2019 

Beste Rop,
Bij deze willen we jou heel ontzettend bedanken voor de de performances die je gisteren op Slot Doddendael hebt gehad. We hebben ontzettend van je genoten waarbij opviel dat je duidelijk te horen was en toch niet op de voorgrond trad dat het storend was. De liederen en andere songs die je te horen hebt gebracht vielen, zoals je waarschijnlijk zelf ook hebt ervaren, bij iedereen in goede aarde.Het is een bijzonder goede aanvulling geweest ter verhoging van de feestvreugde en we zullen zeer zeker, daar waar wij denken dat het nut kan hebben, jou warm aanbevelen. Nogmaals, wij zijn heel blij geweest met jou. Familie Wiezer, Ewijk, oktober 2019

Lieve Rop,
Wij hebben een supermooie dag beleefd afgelopen vrijdag. En deze was helemaal compleet met je fantastische optreden. Wat een waanzinnig mooie stem heb je en wat een prettige persoon ben je. We vonden 't moeilijk om afscheid te nemen. We hopen je ooit weer te mogen horen, waar dan ook. Onze gasten waren allemaal betoverd door de mooie klanken van je stem en het goede gitaarspel met af en toe de mondharmonica erbij. Nogmaals dank je wel Rop. Lieve groetjes van Mario en Indra, Born, augustus 2019

Hoi Rop,
Dank zij jouw muzikale bijdrage werd mijn 50e verjaardagsfeestje een onvergetelijke avond. De samengestelde speellijst gaf mijn gasten de kans om hun persoonlijke noot aan de avond toe te voegen. En daar werd gebruik van gemaakt! De avond is bij velen van ons blijven hangen als een intiem feestje, warm, persoonlijk en muzikaal. Jij wist daarbij met jouw innemende persoonlijkheid de juiste snaar te raken! Nogmaals een groots Dank je wel! Mariël van de Beek-Slits, Deurne, 8 juni 2019

Beste Rop,
Ik stuur je dit mailtje n.a.v. je performance afgelopen zaterdag, 18 mei 2019, ter gelegenheid van het Diamanten Huwelijk van mijn ouders.We hebben enorm genoten van je optreden. De nummers waarvan ik vooraf had gevraagd of je die kon spelen heb ik grotendeels gehoord en het was leuk dat je veel tijd inruimde voor de verzoeknummers. Mijn ouders waren zeer onder de indruk van je bijdrage en (natuurlijk) vooral de Franse chansons die je met veel gevoel hebt gezongen. Heel erg bedankt dat je het hebt willen doen. Je bent een fijne, bescheiden persoon die op veel soorten feestjes past. Met vriendelijke groet en hopelijk tot een volgende keer! Karin van Breukelen, Molenhoek, mei 2019

Beste Rop,
Wij zagen jouw optredens op het grote podium en later in de pub op het Oranjefestival in Renswoude (op Koningsdag) en hebben je kaartje gevraagd om eventueel op een feestje te komen spelen in de (hopelijk nabije) toekomst. Knap hoe je moeiteloos omschakelt van moderne pop naar luisterliedjes en hoe indrukwekkend mooi en professioneel je gitaar speelt en zingt. Ook jouw presentatie was ontzettend leuk en grappig! Veel succes met je carriëre en we hopen je heel gauw weer te zien! Top!!
Groet, Michael, Renswoude, april 2019   

Lieve Rop,
Wat een genot om naar jou te luisteren en te kijken. Ik mag diverse malen per jaar met je samenwerken, en buiten dat ik het leuk vind, zijn de reacties van de bezoekers unaniem lovend. We zien elkaar bij diverse gelegenheden en moeiteloos weet jij de juiste toon te zetten. Of het nu is op een sfeervolle lichtjesavond die wij organiseren op een begraafplaats, of tijdens een open dag op een van onze locaties, met jouw mooie stem en open uitstraling weet jij de mensen te vangen. Je past je nummers aan op het publiek, zowel jong en oud, en weet hen te boeien. Of het nu voor 5 minuten, 2 uur of zelfs 6 uur is. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarnaast kom je altijd netjes je afspraken na, denkt mee en is niets je teveel. Ik hoop nog veel met je samen te werken door het hele land.
Marie-Louise van der Weiden, Evenementencoördinator Dela, Eindhoven, april 2019

Troubadour Rop is een feest om naar te luisteren. Het enthousiasme en plezier dat Rop uitstraalt zorgt ervoor dat een feestje echt een feest wordt. Ongedwongen, akoestisch en af en toe begeleidt hij zichzelf met een mondharmonica.Zijn repertoire is breed en wij genieten enorm als hij Franse liedjes speelt tijdens onze Happy Friday Buitendiners. De puurheid van Rop past daar enorm bij. Succes gegerandeerd!
Kapellerput Hotel en Landgoed, Heeze, april 2019

Troubadour Rop heeft er weer een geslaagde avond van gemaakt. Onze klant wilde graag een interactieve invulling qua enterainment, ook moest het passen bij het type gasten en de sfeer van de avond. Rop heeft dit perfect ingevuld. De gasten zongen elk nummer mee en ook de verzoekjes werden zonder problemen gespeeld. Wij kijken terug op een leuke en gezellige avond en vooral een tevreden klant. Dank Rop, tot snel! Groeten Arwin van de Pop-Up Borrel, Badhoevedorp, april 2019

Op 10 februari mijn 60-ste verjaardag gevierd waarbij Rop voor de muzikale bijdrage heeft gezorgd. Een aanrader! Keuze uit een erg uitgebreid repertoire, hij vond moeiteloos het midden tussen mijn voorkeur en het aanvoelen van de sfeer. Met zijn muzikale kwaliteit en goeie stem droeg hij belangrijk bij aan het slagen van mijn feest. Dank Rop!! Hans Aalders, Leur, februari 2019

Hoi Rop,
We willen je graag laten weten dat we je optreden ontzettend leuk vonden gisteravond. De sfeer was precies goed en je relaxte en prettige persoonlijkheid droeg daar zeker aan bij. Veel van onze gasten hebben laten weten dat ze van je optreden genoten hebben. Hartstikke bedankt!!
Groeten, Ronald en Ireen, Nieuw Vennep, februari 2019

Beste Rop,
Wij willen je heel hartelijk bedanken voor je geweldige bijdrage als Troubadour bij ons 50 jarige huwelijksfeest gisteren op de Paradijshoeve in Ridderkerk. We hebben alleen maar lovende reacties ontvangen van onze gasten en ook over je uitgebreide repertoire en je vriendelijke benadering. We hopen je nog eens te mogen meemaken in de toekomst en wensen je daarom alle goeds,
Bas en Rita Hoogendoorn, Ridderkerk, januari 2019

Hallo Rop,
Nogmaals bedankt voor de geweldige toevoeging op ons feestje van gisteren. Wij zijn enorm enthousiast en hebben dit ook van vele gasten gehoord, echt top! Ik ben ook echt heel blij dat je vroeg om nog een afsluiter/verzoekje te spelen, want dat maakte het 'af'... en natuurlijk het laatste nummer buiten helemaal :-) Nogmaals dank. Groeten, Caroline en Sander, Berkel en Rodenrijs, oktober 2018

Beste Rop,
Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je geweldige mooie muzikale begeleiding tijdens ons kerkelijk huwelijk op 7-9-2018. Wij horen nog steeds veel positieve reacties over jou en ook wij zijn nog steeds laaiend enthousiast hoe jij onze gekozen nummers ten gehore hebt weten te brengen. Nogmaals bedankt dat jij een geweldige aanvulling bent geweest op onze mooie dag.
Groetjes, Milou en Roel Hameleers, Einighausen, september 2018

Beste Rop,
Bedankt voor je mooie optreden, je hebt met je muziek en warme stem en persoonlijkheid zeker geholpen om mijn feestje tot een succes te maken. Van de gasten en van het personeel van het restaurant hoorde ik achteraf ook niks dan lof. (ik weet dat een paar ook je kaartje hebben meegenomen) In de aanloop was het overleg vlot omdat je snel reageerde en zelf ook ideeën had voor een goed feest. Groet, Petra, Bergen op Zoom, augustus 2018

Hallo Rop,
Afgelopen zaterdag 11 augustus vierden wij ons 40 jarig huwelijksfeest bij Boerderij De Eikenhorst in Wijchen.Wat hebben wij genoten, van elkaar, van ons gezin, van familie en vrienden en zeker van jouw muzikale bijdrage en warme persoonlijkheid! Wij hebben veel enthousiaste reacties gehad van onze gasten over jouw optreden, en jouw bijdrage vonden wij een ware toevoeging aan ons feest. Nogmaals dank je wel hiervoor!! Groetjes, Theo en Martha Stolk, Wijchen, augustus 2018

Beste Rop,

Graag willen we jou mede namens onze gasten hartelijk danken voor je geweldige muzikale bijdrage t.g.v. ons gouden huwelijksfeest in de Roode Leeuw in Terborg. Natuurlijk heb je een bepaalde verwachting, maar jij hebt die verwachting meer dan overtroffen. We kregen na afloop en The day after veel complimenten over "onze Troubadour". Onze kleinzoontjes van bijna acht waren helemaal weg van je vertolking van liedjes van hun grote idool Adele, maar ook onze oudste gasten van ruim in de tachtig waren bijzonder te spreken over je repertoire op maat. Meest gehoorde compliment: wat een mooie avond en wat een geweldige gitarist/zanger De grote lijst waar onze gasten verzoeknummers konden uitzoeken was een schot in de roos. Veel gasten zeiden: eindelijk eens een feest met mooie muziek waarbij je ook nog gezellig kunt bijkletsen aan tafel, om vervolgens luid mee te zingen met diezelfde tafel. Een tien met een griffel werd vroeger alleen gegeven als er iets bijzonders gebeurde. Dat was deze avond het geval. Men was ook onder de indruk hoe jij (jou totaal onbekende) regionale carnavalsliedjes begeidde. Grote klasse!
Rop, nogmaals onze complimenten en heel veel dank voor een bijzondere avond door jouw muzikale bijdrage. Hartelijke groet, Anke en Ben Beijer, Doetinchem, juni 2018

Rop's optreden was een cadeau voor mijn jarige vriend. Hij wist van niets en onze gasten ook niet. Het was dan ook echt een knaller toen Rop binnenkwam in het feestzaaltje. Iedereen was geweldig verrast door de vele mooie liedjes, Rop's prachtige stem en de verzoeknummers die aangevraagd konden worden. Rop heeft gevoel voor sfeer en aandacht en wij kunnen hem bij iedereen aanbevelen: Je feest wordt een geweldige belevenis voor iedereen!!! Dankjewel Rop! Marion Koppelmans, Lieshout, mei 2018

Mijn 65e verjaardag was een superdag, van het begin tot aan het einde. Via internet kwam ik met je in contact. Ik had er na de eerste mailwisselingen alle vertrouwen in. Je leert elkaar dan al een beetje kennen. Je repertoirekeuze bood zoveel passende liedjes, dat kon niet stukgaan. De hoogtepunten leken voor jouw komst een beetje voorbij, harmonie en kleine optredens. Toch paste jouw optreden zo goed tijdens het buffet en de rest van de avond, het was een prima invulling. Het spontaan meezingen van een gaste was voor iedereen nog extra genieten. Alles kon niet beter passen. Nogmaals, mijn oprechte dank voor jouw werk. Het is echt een vak, wat je op bescheiden wijze een grote plaats geeft. Ik wens je heel veel succes verder, en hoop echt je nog eens ergens te treffen. Friedy van den Akker, Effen, mei 2018

Dag Rop,

Dank je wel voor je lieve mail. Jouw bijdrage heeft het feest zeker een enorme 'lift ' gegeven. Erg veel mensen hebben mij gezegd dat ze er van hebben genoten. Je deed het ontzettend leuk en maakte op een leuke manier contact met iedereen. Dat hoorde ik terug van de gasten. Een volgende keer zullen we zeker weer aan je denken. Groeten, Joanne Wildeboer, Nieuwerkerk aan den IJssel, maart 2018

Beste Rop,
Wij kijken met heel veel plezier terug op ons gouden bruiloftsfeest (6 december 2017) en we zijn zeer tevreden over jouw bijdrage, vanaf het begin tot en met de uitloop. Het was al de tweede keer dat je voor ons optrad, en ook deze keer was je geweldig. Prima vertolking van veel nummers, leuke interactie met de gasten (van oud tot zeer jong) en goede ondersteuning bij de 'gastoptredens'. We hebben veel positieve reacties gekregen. Het zesde uur (de uitloop) vonden we heel bijzonder. Je zorgde voor een waardige afsluiting van het feest door nog met veel overgave een aantal verzoeknummers te spelen. Vooral jouw 'Long may you run' deed ons veel plezier. Hopelijk kunnen we binnekort, voor een andere gelegenheid, weer een beroep op jou doen. Groetjes en tot ziens! Jan en Carla Sommerdijk, Waalre, december 2017

Hallo Rop,
Wat hebben wij toch genoten van je fantastisch optreden! en niet alleen wij, maar tot op de dag van vandaag krijgen we nog steeds positieve reacties over jou!! Een iemand zei zelfs dat je je tekort doet aan het feit dat je je troubadour noemt!! De moeder van Koos was ook erg onder de indruk. Die heb je zelfs emotioneel gekregen, en dat wil wat zeggen. Ook het liedje van Kiki met jou (wat totaal onverwacht was) heeft diepe indruk gemaakt. Dat optreden heeft Sam (zoon) op WhatsApp en kan ik je toesturen als je dat wilt hebben. Kortom Rop, je bent top!!
Een goede vriendin van ons heeft je kaartje meegenomen. Ik verwacht zeker dat ze contact met je opneemt. Dus dikke kans dat we elkaar nog eens treffen!
Hartelijke dank voor je muzikale inbreng. Lieve groet, Koos en Cécile, Sambeek, september 2017

Hallo Rop,
Graag wil ik je bedanken voor je optreden op het feest van mijn vader. Mede door je mooie stem en uitgebreide repertoire is het een onvergetelijk feest geworden. Je voelde de sfeer goed aan en door je sympathieke aanwezigheid zat de stemming er goed in. We hebben vele enthousiaste reacties van jong en oud gehad! Ik kan je dan ook van harte aanbevelen!! Nogmaals dank, ook namens mijn vader.  Corinne van der Heiden, Vlijmen, augustus 2017

Hallo Rop,
Het was een prachtig en zeer goed ontvangen optreden dat je verzorgde tijdens onze 60-60 party van afgelopen zaterdagavond, chapeau! We hebben veel complimenten gehad van onze gasten, ze hebben ervan genoten. Uiteraard zullen we bij belangstelling jouw naam doorgeven. Bijgaand ontvang je enkele foto's als herinnering. Graag tot bij een andere gelegenheid en succes en veel plezier met jouw verdere muzikale avonturen en leven. Groet van Anemone en Anno, Zeist, juni 2017

Ik ben ontzettend blij dat ik jou, Rop, heb gevonden via Internet voor het verrassings-Abrahamsfeest voor mijn man Paul. Al meteen op de site zelf lezend en luisterend, wist ik dat ik de juiste troubadour gevonden had! Wat een keuze en variatie in muziekkeuzes. En wat was het geweldig! Het heeft zijn feest echt die extra sprankel gegeven en hij heeft er van genoten. Heerlijke nummers live gezongen, binnen en buiten bij het vuur.  Je bent een veelzijdig artiest, maar ook een zeer prettige persoonlijkheid en 1 van de gasten noemde je zelfs een 'wandelende jukebox' gezien de hoeveelheid teksten die je uit je hoofd kent.  Mooi ook hoe je de mensen die zelf wilden zingen met je ontspannen manier van begeleiden net over dat drempeltje hielp dat ze het ook echt durfden. Het was een intens fijne avond en daar heeft jouw muzikale bijdrage een groot aandeel in gehad. Dankjezowel Rop... Ik weet wel wie ik bel als ik weer een feestje heb ;-)  Liefs en groetjes van ons viertjes! Bea, landgoed de Biesheuvel  

Hallo Rop, wij kijken met ontzettend veel plezier op onze bruiloft terug. We hebben er volop van genoten. Dank nog voor je geweldige optreden! Dat heeft absoluut bijgedragen aan een gezellige, leuke sfeer. Als we nog eens een feestje geven dan weten we je te vinden ;-). Groeten, Natasja, Leidschendam
 

Hallo Rop, graag wil ik je nog bedanken voor je optreden op de verjaardag van mijn man. Het feest was een groot succes en jij hebt daar een grote bijdrage aan geleverd. Heel veel mensen hebben heel enthousiast gereageerd op jouw muziek. Ik zal je zeker aanbevelen als iemand een troubadour zoekt.
Vriendelijke groeten, Suus Zevenbergen, Vlaardingen
 

Beste Rop, hartelijk dank voor het super optreden op mijn 'Sarah'-feestje. Je voelde de sfeer goed aan en viel bij jong en oud in de smaak. Het zal me niet verbazen als een van mijn vrienden je binnenkort belt voor een ander feestje. Groetjes, Annet Zonneveld, Eindhoven

Beste Rop, hartelijk dank voor je leuke optreden van afgelopen donderdag. Ik vond het een hele leuke en gezellige toevoeging aan de avond en we hebben er ook veel leuke reacties op terug gekregen. Ik zelf blijf oefenen en hopelijk kan ik over 7 jaar bij je solliciteren ;-) Ik wens je alle geluk met je prachtige beroep! Met vriendelijke groet, Leon van Helvert, Polaris Assuradeuren, Waalwijk
 

Dag Rop, wat heb jij onze avond geweldig gemaakt!! Je muziek is fantastisch en het is net of we jou al jaren kennen!! De gasten waren ook onder de indruk. Het ga je goed!! En we gaan elkaar vaker zien!! Wim en Hanneke Visscher, Hulshorst
 

Beste Rop, Veel dank voor uw optreden. Het was prima in orde en we hebben genoten. Ik vond dat u de stemming heel goed aanvoelde. Een grote en plezierige verrassing was dat u ook kinderliedjes in uw repertoire heeft. Met vriendelijke groet, Barend van der Heijden, Leiden
 

Beste Rop, we zagen je spelen in het zonnetje bij café De Brouwer in Deurne en hadden je kaartje gevraagd. Wat een prachtige stem en heerlijk repertoire! We weten bij wie we moeten zijn als we iets te vieren hebben! Zeker tot ziens! Groetjes, Han en Lisette, Helmond

Beste Rop, we hadden het niet beter kunnen treffen. Je mooie stem, ontzettend leuke repertoire en lieve lach hebben mede de sfeer bepaald op onze bruiloft. We hebben genoten van je muziek en enthousiasme. Wij en ook onze gasten (zowel jong als oud) hebben met veel plezier naar je geluisterd! Wie weet zien we ons nog eens (bij de Busjop wellicht) en anders wensen we je nog veel plezier en geluk in de muziek. We raden iedereen die sfeer zoekt voor zijn/haar feest/bruiloft aan om voor jou te kiezen! Je bent een top muzikant en een stralend mens! Bedankt! Groetjes Wouter en Laura, Heythuysen
 

Beste Rop, wij willen je graag nog even bedanken voor je warmte, je prachtige liedjes, je enthousiasme, je gigantische repertoire, je glimlach en de manier waarop je ons en onze gasten een geweldige avond hebt bezorgd. Iedereen was laaiend enthousiast  over je optreden en je sympathieke voorkomen. Je hebt onze bruiloft tot een ongelofelijk feest weten te maken! We hopen je echt nog een keer te mogen horen spelen! Wij hadden niet beter kunnen wensen. Rinus Lindoorn, Epe
 

Rop enorm bedankt, je bijdrage aan de verjaardag van mijn moeder was zó bijzonder! Wat een vakman en fijne persoon ben jij. De voorbereiding met jou was al leuk en de dag zelf helemaal. Meezingen met je mooie liedjes en walsen op jouw muziek: fijn. Tijdens het diner jouw mooie stem en gitaar op de achtergrond: heerlijk. En dat je een paar van onze liederen voor haar begeleidde op je gitaar vonden we allemaal het toppunt van leuk & gezellig. Dank ook namens mijn moeder en alle gasten. Tot de volgende keer, Marian van den Heuvel, Vught
 

Dag Rop, nogmaals dank voor uw optreden. Het was zeer geslaagd. Ik heb er ook veel lovende reacties over gehad. Er was veel familie aanwezig die elkaar een hele tijd niet hadden gezien en door uw optreden en liedjes zat de stemming er goed in en was het geluid niet overheersend zodat eventuele gesprekken gevoerd konden worden. Nogmaals hartelijk dank. En we zullen u in deze omgeving promoten. Met vriendelijke groet, Fie en Engbert Freriks, Raalte

Contact

Voor een boeking of informatie kunt u mailen naar . Ik antwoord altijd binnen 24 uur.
Checkt u vooral even uw spambox als mijn antwoord uitblijft.
Bellen kan ook: 06-40093061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.