Repertoire, geluidsfragmenten en video’s

Ik speel zo'n 500 liedjes uit het hoofd. Ik vergeet mijn pincodes steevast, maar voor liedjes heb ik gelukkig een prima geheugen! Het repertoire is behalve groot ook heel afwisselend. Het beslaat ruim jaar 100 muziek in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en (Zwitser)Duits. En een héél fraai Zweeds lied van Nederlandse origine...  De mooiste popliedjes uit de Top 2000, waaronder de allernieuwste, zijn ruim vertegenwoordigd. De ervaring leert dat er voor elke leeftijd en smaak een ongeëvenaarde keuze is en dat ik de meeste verzoekjes probleemloos speel .
Muziek-menukaart!
Mijn repertoire staat op alfabetische volgorde op een Excellijst die ik u kan doormailen. U mag daarop naar hartenlust verzoekjes aankruisen. U kunt zelfs uw persoonlijke ‘muziek-menukaart' maken waaruit uw gasten verzoekjes kunnen kiezen. (Ik help u daar graag bij, mocht u dat prettig vinden.) Uw volledig eigen smaak en sfeer is daarmee gegarandeerd!
Mijn lijsten met kinder-, kerst- en sinterklaasliedjes kunt u apart opvragen

 

... een paar voorbeelden

 
Danny Vera Roller Coaster
Fats Domino  Blueberry Hill
Boudewijn de Groot  Avond
Bruce Springsteen I'm on fire
Coldplay Fix you
Don Mclean American pie
Ed Sheeran Perfect
Blof Zoutelande
Gilbert O'Sullivan Nothing rhymed
Guus Meeuwis Brabant
Thin Lizzy Whiskey in the jar
Jacques Brel Ne me quitte pas
 
Johnny Cash Ring of fire
Leonard Cohen Hallelujah
Harry Styles As it was
Oasis Wonderwall
Passenger Let her go
Rob de Nijs Banger hart
Avicii Wake me up
Claudia de Breij Mag ik dan bij jou
Sting Fields of gold
The Beatles When I'm 64
U2 One
Vader Abraham Het kleine café

 

Vanwege de privacy van de opdrachtgevers en hun gasten heb ik helaas nog geen dans- en meezingliedjes op de website. Ik speel die echter wel, erg veel en graag zelfs! Hier wordt aan gewerkt.

Contact

Voor een boeking, een optie of extra informatie kunt u per email contact opnemen via . Bellen/whatsappen/sms'en kan ook: 06 - 4009 3061. Ik antwoord altijd binnen een dag.

Check vooral even uw spambox als mijn antwoord uitblijft. 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.