Repertoire, geluidsfragmenten en video’s

Ik speel 500 liedjes uit het hoofd. Ik vergeet wachtwoorden en pincodes steevast, maar voor liedjes heb ik gelukkig een prima geheugen! Het repertoire is daarnaast heel afwisselend. Naar keuze zing ik in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en Zwitserduits. En zelfs een héél fraai Zweeds lied van Nederlandse origine... De mooiste popliedjes uit de Top 2000 zijn ruim vertegenwoordigd. Er is daarom voor elke leeftijd en smaak een ongeëvenaarde keuze. 
Muziek-menukaart!
Een superleuk extraatje voor de gasten: Een menulijst met keuzeliedjes voor op de tafels. Mijn repertoire staat op alfabetische volgorde op een Excellijst die ik u kan doormailen. U kunt deze natuurlijk integraal uitprinten, maar u kunt er ook een voorselectie uit maken: liedjes die u liever niet hoort op uw feest staan dan niet meer in de keuzelijst.

Bent u geen held met Excel? Ik help u graag!
 

... een paar voorbeelden

 
Danny Vera Roller Coaster
Fats Domino  Blueberry Hill
Boudewijn de Groot  Avond
Bruce Springsteen I'm on fire
Coldplay Fix you
Don Mclean American pie
Ed Sheeran Perfect
Blof Zoutelande
Gilbert O'Sullivan Nothing rhymed
Guus Meeuwis Brabant
Thin Lizzy Whiskey in the jar
Jacques Brel Ne me quitte pas
 
Johnny Cash Ring of fire
Leonard Cohen Hallelujah
Harry Styles As it was
Oasis Wonderwall
Marco Schuitmaker Engelbewaarder
Rob de Nijs Banger hart
Avicii Wake me up
Claudia de Breij Mag ik dan bij jou
Sting Fields of gold
The Beatles When I'm 64
U2 One
Vader Abraham Het kleine café

Vanwege de privacy van de opdrachtgevers en hun gasten heb ik weinig dans- en meezingliedjes op de website. Ik speel die echter wel, erg veel en graag zelfs!

Contact

Voor een boeking, een optie of informatie kunt u per email contact opnemen via . Ik antwoord altijd binnen 24 uur. Check vooral even uw spambox als mijn antwoord uitblijft.
Bellen kan ook: 06-40093061

 


 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.