Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Speelkosten

Een éénuuroptreden kost €275. Elk extra uur kost €75. Dus:
Een tweeuuroptreden kost €350.
Een drieuuroptreden kost €425.
Een vieruuroptreden kost €500 enz.

U zit niet aan een heel uur vast: Een deel van een uur extra of minder kan ook: blokjes van steeds tien minuten extra, kosten €15. Er kan ter plekke worden bijgeboekt, als mijn agenda dat toelaat. Iets eerder stoppen kan ook: Per 10 minuten gaat er dan €15 van de afgesproken prijs af. Zo betaalt u nooit teveel.

Per uur speel ik 50 minuten muziek. Alle prijzen zijn inclusief 9% btw. Pauzes pas ik op uw wensen aan.

Reiskosten
De reiskosten zijn 25ct per kilometer vanuit Nijmegen. Om een idee te geven wat dat in de praktijk inhoudt:
Arnhem: €10; Den Bosch €20; Venlo/Apeldoorn €30; Utrecht €40, Rotterdam/Zwolle €50.

Geluidsinstallatie
Het optreden kan zowel versterkt als onversterkt. Ik ben altijd mobiel omdat ik met zendertjes werk. Mijn installatie neem ik gratis mee. U mag deze in de pauze ook zelf gebruiken voor speeches, of voor het afspelen van uw Spotifylijst via Bluetooth.

Korting op speelkosten voor verpleeg- en zorginstellingen.

Ik ben al 30 jaar vertrouwd met het spelen voor alle denkbare doelgroepen. Ik heb door de jaren heen een uitgekiend repertoire samengesteld en ik pas mijn aanpak en liedjeskeuze steeds volledig aan op de verzoekjes van de bewoners. Ik neem ook een te kopiëren boekje mee met de titels van keuzeliedjes.

Als iemand onverhoopt niet naar het optreden in de huiskamer of zaal kan komen, loop ik na afloop graag even mee voor een serenade aan het bed.

De vaste kortingsprijs van een zorgoptreden is €250 inclusief 9% btw. Ik speel dan 1,5 uur aan één stuk, of met een korte pauze tussendoor. Reiskosten zijn 25ct p.km retour vanaf Nijmegen.
 

FAQ - Frequently Asked Questions


Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?
Als ik uw mailtje of telefoontje heb ontvangen en beschikbaar ben, kunt u mij boeken of een optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt. U heeft dan als eerste optienemer 2 dagen om te beslissen.


Wat heb je nodig bij een optreden?
Een parkeerplaats, eventueel een stopcontact en af en toe een glas water.

Stel dat je ziek wordt?
Afzeggen wegens ziekte is in bijna 30 jaar gelukkig maar één keertje voorgekomen, maar dat bewijst dat het kàn gebeuren. In dat geval doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u tegen een vergelijkbare prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Zie ook hieronder:

Stel dat wij moeten annuleren.
Bij annuleringen van uw kant factureer ik niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft, zodat ik mijn agenda weer kan openhouden voor andere aanvragen.

Speel je ook gezellige meezingers en muziek om op te dansen? In de filmpjes is dat niet heel zichtbaar.
Een begrijpelijke, regelmatig terugkerende vraag. En ja hoor, op bijna alle optredens wordt gezellig meegezongen en gedanst!! In de filmpjes ziet u dat helaas weinig terug omdat ik de privacy van mijn opdrachtgevers en hun gasten wil beschermen. Bij de referenties kunt u de dans- en meezingervaringen van opdrachtgevers lezen die u voorgingen. De filmpjes zijn vooral bedoeld om te horen hoe ik live klink, en om te zien hoe ik overkom.

Stel, wij zijn gezellig met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?
Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren. De afspraak is immers gezamenlijk gemaakt. Mocht ik de tijd uit het oog verliezen dan reken ik niets extra's. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om mij ter plekke nog even te laten doorspelen.

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?
Soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is dat meestal wat lastig.

Hoe werkt de betaling?U kunt kiezen voor een factuur die u na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!
Een goede naam afbreken gaat veel sneller dan er een opbouwen. Ik moet het hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond-tot-mond-reclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?
Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar zodat alles gegarandeerd op rolletjes loopt.

Contact

Voor een boeking, optie of extra informatie kunt een mailtje sturen naar .
Checkt u vooral even uw spambox als mijn antwoord uitblijft.

Let op:
Van 24 december 2023 tot 10 april 2024 heb ik andere bezigheden. Ik voor in die periode tijdelijk niet te boeken. Wel ben ik dan (uitsluitend per email) bereikbaar voor boekingen daarna.


 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.