Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Basisoptreden
Een optreden van twee klokuur (bv 19.00-21.00 uur) is een 'basisoptreden'. In die twee uren speel ik 100 minuten muziek. Meestal zijn dit twee sets van 50 minuten, maar als een andere verdeling voor u fijner is dan kan dat altijd.

Prijzen, inclusief 9% btw
Een tweeuuroptreden, dus het bovengenoemde basisoptreden kost €335 inclusief 9% btw.
Eventuele extra uren bedragen à €75:
Een drieuuroptreden bedraagt dus €410, een vieruursoptreden €485, enzovoort.

Tip: Bij onverwachte uitloop van uw feest kunt u ter plekke nog speeltijd bijboeken, mits mijn agenda dat toelaat. Dit kan zelfs in mini-blokjes van 10 speelminuten à €15. 

Reiskosten
Deze zijn 20 cent per kilometer, vanaf en naar de Visotterstraat 54 in Nijmegen. U betaalt echter nooit méér dan €50 binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en de Antillen)

Zorgkorting
Voor zorg- en verpleeginstellingen geldt een hoge korting. Een optreden van 2x45 minuten bedraagt €210 inclusief 9% BTW, plus reiskosten.

Extra: Ik neem, indien gewenst, een kleine zang-installatie mee. Ik kan daarmee het optreden licht versterken. Er kan ook een smartphone of andere geluidsdrager op aangesloten worden voor door uzelf gekozen muziek tijdens de pauze. Ik verzorg dit geheel kosteloos voor u. Ook kunnen u en uw gasten er onbeperkt gebruik van maken voor aankondigingen, speeches en stukjes!

FAQ - Frequently Asked Questions

 

Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?

Wanneer u interesse heeft kunt u mij een mailtje sturen of even bellen. Ik check dan direct mijn beschikbaarheid. Als ik beschikbaar ben kunt u mij boeken of een vrijblijvende optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt.
 

Wat heb je nodig bij een optreden?

Een parkeerplaats en een plekje om mij om te kleden. En iets vloeibaars om af en toe de keel te smeren.
 

Stel dat je ziek wordt!

Dat is in meer dan 23 jaar gelukkig maar één keertje voorgekomen, maar het kan natuurlijk gebeuren. In dat geval doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u tegen dezelfde prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Zie ook hieronder:
 

Stel dat wij moeten annuleren.

Bij overmacht van uw kant factureer ik u natuurlijk niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft, zodat ik mijn agenda kan openhouden voor andere aanvragen.

Stel, wij zijn met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?

Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren. De afspraak is immers gezamenlijk vastgelegd. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om mij ter plekke nog een uurtje extra te laten doorspelen. Vraagt u dit echter wel bijtijds, want ik werk graag naar een mooie afsluiting toe.
 

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?

Heel soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is dat meestal wat lastig. Leuk alternatief: wij kunnen via Skype of Facetime even kennis maken. Ik pak er dan natuurlijk ook graag even de gitaar bij om ‘live’ uw favoriete lied te laten horen.

Hoe werkt de betaling?

U kunt kiezen voor een factuur die u daags na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.
 

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!

Een goede naam afbreken gaat veel sneller dan er een opbouwen. Er is in de troubadourwereld veel concurrentie. Ik moet het dus hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond-tot-mond-reclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect voorbereid en uitgevoerd optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?

Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk bovenal welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik lang vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar. Er staat tijdens de ceremonie ook een gestemde reservegitaar binnen mijn handbereik zodat elk nootje gegarandeerd oké is…

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u extra informatie wenst, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via mijn emailadres 

U kunt mij ook even bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *