Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Het basisoptreden is een optreden van twee uur (bv 19.00-21.00 uur) kost €275. In deze twee uren speel ik 100 minuten. Vaak zijn dit 2 sets van 50 minuten, maar andere combinaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld 2 sets van 30 minuten plus één van 40 minuten of zelfs één aaneengesloten set van 90 minuten.

Extra uren, waarbinnen steeds 50 minuten muziek, bedragen à €75. Een éénuuroptreden kost juist €75 minder, dus €200. 

Tip:
U kunt u ter plekke speeltijd bijboeken, mits mijn agenda dat toelaat. Dit kan zelfs in blokjes van 10 speelminuten à €15. U zit dus niet meteen vast aan een heel uur. 

Zorgkorting
Voor zorg- en verpleeginstellingen geef ik een korting van €75.

Uitvaart
Het muzikaal begeleiden van een uitvaart kost €300 inclusief btw. De reiskosten zijn 25ct met een bovengrens van €50. U komt dus nooit boven de €350 all-in, m.u.v. de Waddeneilanden.
Mocht u ook bij de ontvangst of nazit ook muziek wensen dan kan dat: Deze prijs geeft namelijk recht op twee klokuren muziek.

Btw
Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief 9% btw en reiskosten.

Reiskosten
Deze zijn 25 cent per kilometer. Ik reken binnen Nederland nooit meer dan €50 reiskosten. Met uitzondering van de Waddeneilanden, waarvoor u een aparte offerte kunt aanvragen.  

Duurzaam
Ik wil mijn ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk houden. Met mijn optreedspullen is het OV helaas meestal geen optie. Daarom compenseer ik de CO2-uitstoot voor het transport naar alle optredens volledig bij stichting Trees for all (zie ook: www.treesforall.nl).

Zanginstallatie
Ik neem kosteloos een kleine zanginstallatie mee waarmee het optreden licht versterkt kan worden. Er kan ook een smartphone of andere geluidsdrager op aangesloten worden voor het afspelen van door uzelf gekozen pauze of ceremoniemuziek. Ook kunnen u en uw gasten er onbeperkt gebruik van maken voor aankondigingen, speeches en stukjes.

FAQ - Frequently Asked Questions

 

Kan dat wel, optreden tijdens corona?

Jazeker! Sterker nog: Muziek heeft de kwaliteit dat het mensen kan verbinden. En dat is in periodes als deze juist zo nodig. Ik hou me nauwgezet aan alle meest actuele regels van het RIVM. Hoe we dat verder precies vormgeven bespreken wij natuurlijk samen. Er is ontzettend veel mogelijk en ik denk graag mee!

Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?

Wanneer u interesse hebt kunt u mij een mailtje sturen of even bellen. Ik check dan direct mijn beschikbaarheid. Als ik beschikbaar ben kunt u mij boeken of een vrijblijvende optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt.
 

Wat heb je nodig bij een optreden?

Als ik versterkt speel heb ik een (geaard) stopcontact nodig, een hoekje voor de versterker en een klein tafeltje of kruk. En iets vloeibaars om af en toe de keel te smeren.

Stel dat je ziek wordt of corona-indicaties hebt?

Afzeggen wegens ziekte is in meer dan 23 jaar gelukkig maar één keertje voorgekomen, maar dat bewijst dat het kan gebeuren. En hoewel ik mij uiterst minitieus bescherm tegen het virus kan mij die natuurlijk ook treffen.In dat geval doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u tegen een vergelijkbare prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Zie ook hieronder:

Stel dat wij moeten annuleren.

Bij annuleringen van uw kant factureer ik niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft, zodat ik mijn agenda weer kan openhouden voor andere aanvragen.

Stel, wij zijn gezellig met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?

Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren. De afspraak is immers gezamenlijk gemaakt. Mocht ik de tijd uit het oog verliezen dan reken ik niets extra's. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om mij ter plekke nog een uurtje extra te laten doorspelen. Vraagt u dit echter wel bijtijds, liefst een half uurtje voor het afgesproken einde van het feest, want ik werk graag naar een mooie afsluiting toe.

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?

Heel soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is dat meestal wat lastig. Leuk alternatief: wij kunnen via Skype of Facetime even kennis maken. Ik pak er dan natuurlijk ook graag even de gitaar bij om ‘live’ uw favoriete lied te laten horen.

Hoe werkt de betaling?

U kunt kiezen voor een factuur die u daags na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!

Een goede naam afbreken gaat veel sneller dan er een opbouwen. Er is in de troubadourwereld veel concurrentie. Ik moet het dus hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond-tot-mond-reclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect voorbereid en uitgevoerd optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?

Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk bovenal welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik lang vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar. Er staat tijdens de ceremonie ook een gestemde reservegitaar binnen mijn handbereik zodat elk nootje gegarandeerd oké is…

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u nog wat meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op via  of via het onderstaande contactformulier. Ik antwoord u altijd binnen 24 uur. 

Belangrijk: Zorgt u er vooral voor dat uw email- en telefoongegevens exact kloppen: Ik kan u anders niet bereiken! 

U kunt mij ook bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *