Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Een tweeuuroptreden kost € 325,- inclusief 6% btw. Ik speel daarbinnen 100 minuten. De sets pas ik met plezier op uw programma aan.

Extra uren waarbinnen steeds 50 minuten muziek, kosten à € 75,- inclusief 6% btw.  Reiskosten zijn 19 cent per kilometer retour vanaf de Visotterstraat 54 in Nijmegen, met (binnen Nederland) een maximum van €50.

Ook éénuuroptredens voor €275 inclusief btw behoren tot de mogelijkheden. 


 

Voor zorg- en verpleeginstellingen bedraagt een basisoptreden € 200,- inclusief 6% btw plus reiskosten.

Extra: Ik neem desgewenst gratis een versterker en microfoon mee.  Ik kan daarmee mijn optreden, indien wenselijk, licht versterken. Er kan ook een geluidsdrager op aangesloten worden voor leuke muziek tijdens de pauze. Ook kunnen u en uw gasten er gebruik van maken voor aankondigingen, speeches en stukjes!

FAQ - Frequently Asked Questions

 

Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?

Wanneer u interesse heeft kunt u mij een mailtje sturen of even bellen. Ik check dan direct mijn beschikbaarheid. Als ik beschikbaar ben kunt u mij boeken of een vrijblijvende optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt.
 

Wij hebben je maar een uurtje nodig.

Dit kan natuurlijk voorkomen. De prijs voor een basisoptreden blijft echter hetzelfde. Dat komt omdat de voorbereidingstijd hetzelfde is als bij een langer optreden en ik ook een dagdeel moet afblokken. Ik kan wel de pauze laten vallen zodat ik toch zo lang mogelijk speel.
 

Speel je op uitvaarten?

Ja. Het spelen op een begrafenis of crematie is een dankbaar deel van mijn werk. Ik weet, zoals zovelen, helaas wat afscheid moeten nemen van een innig geliefde betekent en welke rol muziek dan kan hebben. Belt u mij in deze hectische dagen vooral even vrijblijvend op. Het contact is dan het meest persoonlijk en u weet dan ook direct of ik beschikbaar ben. Zo niet, dan help ik u kosteloos met het zoeken naar een goede collega.
 

Wat heb je nodig bij een optreden?

Een parkeerplaats en een plekje om mij om te kleden. En iets vloeibaars om af en toe de keel te smeren.
 

Stel dat je ziek wordt!

Dat is na meer dan 2000 optredens één keertje voorgekomen. In dat geval probeer ik ervoor te zorgen dat u tegen dezelfde prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets.
 

Stel dat wij moeten annuleren.

Bij overmacht van uw kant factureer ik niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft.

Stel, wij zijn met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?

Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren! De afspraak is gezamenlijk vastgelegd en daar zal ik nooit ongevraagd op terugkomen. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om nog een uurtje extra te laten doorspelen. Vraagt u dit echter wel bijtijds, want ik werk graag naar een mooie afsluiting toe.
 

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?

Soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is het meestal wat lastig. Leuk alternatief: wij kunnen via Skype of Facetime even kennis maken. Ik pak er dan natuurlijk ook graag even de gitaar bij om ‘live’ uw favoriete lied te laten horen.
 

Hoe werkt de betaling?

U kunt kiezen voor een factuur die u daags na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.
 

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!

Een goede naam afbreken gaat héél veel sneller dan er één opbouwen. Er is in de troubadourwereld veel concurrentie. Ik moet het hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond tot mondreclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect voorbereid en uitgevoerd optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?

Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk bovenal welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik lang vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar. Er staat tijdens de ceremonie ook een gestemde reservegitaar binnen mijn handbereik zodat elk nootje gegarandeerd oké is…

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u extra informatie wenst, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via mijn emailadres 

U kunt mij ook even bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *