Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Basisoptreden
Een optreden van twee klokuur (bv 19.00-21.00 uur) is het 'basisoptreden'. Deze omvat twee sets van 50 minuten, vallend in twee uur. Hieraan kunt desgewenst extra uren toevoegen.

Prijsopbouw
Een tweeuuropreden, dus het basisoptreden kost €335. Eventuele extra uren kosten à €75.
Een drieuuroptreden kost dus €410, een vieruursoptreden €485, enzovoort.
Een éénuuroptreden van 50 minuten vallend binnen één uur, kost juist €75 minder dan de basisprijs: €260

Reiskosten
Deze zijn 20 cent per kilometer, vanaf en naar de Visotterstraat 54 in Nijmegen. Ik hanteer een bovengrens van €50 binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. 

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief 9% BTW.

Zorgkorting
Voor zorg- en verpleeginstellingen reken ik voor een basisoptreden €210 inclusief 9% BTW, plus reiskosten.

Extra: Ik neem desgewenst gratis een versterker en microfoon mee.  Ik kan daarmee mijn optreden, indien wenselijk, licht versterken. Er kan ook een geluidsdrager op aangesloten worden voor leuke muziek tijdens de pauze. Ook kunnen u en uw gasten er gebruik van maken voor aankondigingen, speeches en stukjes!

FAQ - Frequently Asked Questions

 

Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?

Wanneer u interesse heeft kunt u mij een mailtje sturen of even bellen. Ik check dan direct mijn beschikbaarheid. Als ik beschikbaar ben kunt u mij boeken of een vrijblijvende optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt.
 

Speel je op uitvaarten?

Ja. Naast talloze optredens op de Lichtjesavonden van DELA is ook het spelen op uitvaarten een dankbaar deel van mijn werk. Ik weet, zoals zovelen, helaas wat afscheid moeten nemen van een innig geliefde betekent en welke rol muziek dan kan hebben. Belt u mij in deze hectische dagen vooral even vrijblijvend op. Het contact is dan het meest persoonlijk en u weet dan ook direct of ik beschikbaar ben. Zo niet, dan help ik u kosteloos met het zoeken naar een goede collega.
 

Wat heb je nodig bij een optreden?

Een parkeerplaats en een plekje om mij om te kleden. En iets vloeibaars om af en toe de keel te smeren.
 

Stel dat je ziek wordt!

Dat is in meer dan 20 jaar gelukkig maar één keertje voorgekomen. Maar het kan natuurlijk altijd! In dat geval doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u tegen dezelfde prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Zie ook hieronder:
 

Stel dat wij moeten annuleren.

Bij overmacht van uw kant factureer ik niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft.

Stel, wij zijn met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?

Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren. De afspraak is immers gezamenlijk vastgelegd. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om mij nog een uurtje extra te laten doorspelen. Vraagt u dit echter wel bijtijds, want ik werk graag naar een mooie afsluiting toe.
 

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?

Soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is het meestal wat lastig. Leuk alternatief: wij kunnen via Skype of Facetime even kennis maken. Ik pak er dan natuurlijk ook graag even de gitaar bij om ‘live’ uw favoriete lied te laten horen.
 

Hoe werkt de betaling?

U kunt kiezen voor een factuur die u daags na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.
 

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!

Een goede naam afbreken gaat veel sneller dan er een opbouwen. Er is in de troubadourwereld veel concurrentie. Ik moet het hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond tot mondreclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect voorbereid en uitgevoerd optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?

Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk bovenal welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik lang vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar. Er staat tijdens de ceremonie ook een gestemde reservegitaar binnen mijn handbereik zodat elk nootje gegarandeerd oké is…

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u extra informatie wenst, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via mijn emailadres 

U kunt mij ook even bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *