Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Mijn kortste optreden betrof één lied, het langste optreden duurde 10 uur. Er is dus heel veel mogelijk! Hieronder vindt u een beknopt kostenoverzicht:

Een optreden van één uur kost €220. Daarna bedraagt elk extra uur €75. Dus een tweeuuroptreden kost  €295, een drieuuroptreden €370 enzovoort.

Binnen een uur speel ik 50 minuten en pauzeer ik 10 minuten. Als u mij bijvoorbeeld voor 3 uur boekt, houdt dat in dat ik 3x50 = 150 minuten muziek maak. Ik pas mijn sets en pauzes waar mogelijk aan op uw programma, stukjes en/of speeches.

Als uw bijeenkomst wat uitloopt, of juist wat eerder eindigt, dan verreken ik dat achteraf. Wordt het optreden bijvoorbeeld 10 minuten langer (in overleg!) dan betaalt u €15 extra, wordt het bv 20 minuten korter dan breng ik €30 minder in rekening. U betaalt dus altijd alleen voor de daadwerkelijke speeltijd.  
 
Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief 9% btw. De reiskosten bedragen 25 ct. per kilometer. 

Verpleeg- en zorginstellingen
Voor verpleeg- en zorginstellingen hanteer ik een kortingsprijs van €220 inclusief btw, exclusief 25ct reiskosten. Ik speel 2x45 minuten of 1x90 minuten.
Let op: Dit is een vaste prijs, ook als het optreden korter is.

Uitvaart
Het muzikaal begeleiden van een uitvaart kost €300 inclusief btw. De reiskosten zijn 25ct p.km. Vanwege de speciale voorbereiding is dit een afwijkende prijs. Mocht u ook bij de ontvangst of nazit muziek wensen dan is dat bij de prijs inbegrepen, mits dit globaal in twee klokuren valt.
 

Zanginstallatie
Ik neem, indien gewenst, kosteloos een kleine zanginstallatie mee. Daarmee kan het optreden licht versterkt worden. Ik blijf overigens wel mobiel! Er kan ook een smartphone of andere geluidsdrager op aangesloten worden voor het afspelen van door uzelf gekozen pauze- of ceremoniemuziek. Ook kunnen u en uw gasten er onbeperkt gebruik van maken voor aankondigingen, speeches en stukjes.

FAQ - Frequently Asked Questions

 

Kan dat wel, optreden tijdens corona?

Jazeker! Het virus is op zijn retour en juist nu heeft muziek extra waarde: Het heeft de kwaliteit dat het mensen kan verbinden. En dat is na de zware periode die nu goeddeels achter ons ligt juist zo nodig. 

Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?

Wanneer u interesse hebt kunt u mij een mailtje sturen of even bellen. We bespreken dan samen uw wensen. Ik check dan ook direct mijn beschikbaarheid. Als ik beschikbaar ben kunt u mij boeken of nog eventjes een vrijblijvende optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt. Als eerste optienemer heeft u dan vanzelfsprekend de eerste keuze.
 

Wat heb je nodig bij een optreden?

Als ik onversterkt speel heb ik niets nodig. Als ik versterkt speel alleen een stopcontact.

Stel dat je ziek wordt?

Afzeggen wegens ziekte is in 25 jaar gelukkig maar één keertje voorgekomen, maar dat bewijst dat het kàn gebeuren. In dat geval doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u tegen een vergelijkbare prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Zie ook hieronder:

Stel dat wij moeten annuleren.

Bij annuleringen van uw kant factureer ik niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft, zodat ik mijn agenda weer kan openhouden voor andere aanvragen.

Stel, wij zijn gezellig met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?

Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren. De afspraak is immers gezamenlijk gemaakt. Mocht ik de tijd uit het oog verliezen dan reken ik niets extra's. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om mij ter plekke nog even te laten doorspelen.

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?

Soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is dat meestal wat lastig. Leuk alternatief: wij kunnen via Facetime even kennis maken. Ik pak er dan natuurlijk ook graag even de gitaar bij om ‘live’ uw favoriete lied te laten horen.

Hoe werkt de betaling?

U kunt kiezen voor een factuur die u daags na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!

Een goede naam afbreken gaat veel sneller dan er een opbouwen. Ik moet het dus hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond-tot-mond-reclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect voorbereid en uitgevoerd optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?

Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk bovenal welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar. Er staat tijdens de ceremonie ook een gestemde reservegitaar binnen mijn handbereik zodat elk nootje gegarandeerd oké is…

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u nog wat meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op via  of via het onderstaande contactformulier. Ik antwoord u altijd binnen 24 uur. 

Belangrijk: Zorgt u er vooral voor dat uw email- en telefoongegevens exact kloppen: Ik kan u anders niet bereiken! 

U kunt mij ook bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *