Tarief & FAQ


Hier vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers zijn gesteld. Wellicht staat uw vraag er ook bij.

Zo niet, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Tarieven

Mijn kortste optreden betrof één lied, het langste duurde 10 uur. Hieronder een kostenoverzicht:

Een 'basisoptreden' duurt 2 uur en kost €325.
Extra uren bedragen à €75. Een drieuuroptreden kost dus €400, een vieruuroptreden €475 enz.
Een éénuuroptreden kost juist €75 minder dan het basisoptreden, dus €250.
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% btw.
Reiskosten zijn 25ct. U betaalt binnen Nederland muv de Waddeneilanden maximaal €60.
 
U kunt ter plekke speeltijd bijboeken, mits mijn agenda het toelaat. Een extra speeluur van 50 minuten kost  €75. Het bijboeken van één of meer blokjes van10 minuten à €15 is ook een handige mogelijkheid!

Verpleeg- en zorginstellingen
Voor verpleeg- en zorginstellingen hanteer ik een prijs van €225 incl.btw. Reiskosten zijn 25 ct p.km. Ik speel in principe 1,5 uur zonder pauze, maar een korte pauze-onderbreking is geen probleem.
 

Zanginstallatie
Ik neem, indien gewenst, kosteloos een zanginstallatie mee. Ik werk met zenders, dus ik blijf ook versterkt spelend volledig mobiel. Er kan ook een smartphone of andere geluidsdrager via bluetooth of kabel op aangesloten worden, zodat u door uzelf gekozen pauze- of ceremoniemuziek kunt afspelen. En natuurlijk mogen u en uw gasten er onbeperkt gebruik van maken voor aankondigingen, speeches en stukjes.

FAQ - Frequently Asked Questions


Hoe gaat het boeken precies in zijn werk?


U kunt mij mailen of bellen. Ik check dan direct mijn beschikbaarheid. Als ik beschikbaar ben kunt u mij direct boeken of nog eventjes een vrijblijvende optie nemen. Deze optie kan ik vasthouden totdat er een nieuwe aanvraag voor hetzelfde tijdstip binnenkomt. Als eerste optienemer heeft u dan vanzelfsprekend de eerste keuze.

Wat heb je nodig bij een optreden?
Een parkeerplaats en een glas water.

Stel dat je ziek wordt?

Afzeggen wegens ziekte is in 27 jaar gelukkig maar één keertje voorgekomen, maar dat bewijst dat het kàn gebeuren. In dat geval doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u tegen een vergelijkbare prijs een goede vervanger krijgt. Mocht u daarin geen interesse hebben dan betaalt u vanzelfsprekend niets. Zie ook hieronder:

Stel dat wij moeten annuleren.

Bij annuleringen van uw kant factureer ik niets. Wel ga ik ervan uit dat u me de annulering zo snel mogelijk doorgeeft, zodat ik mijn agenda weer kan openhouden voor andere aanvragen.

Stel, wij zijn gezellig met onze gasten in gesprek en jij speelt na de afgesproken eindtijd door. Blijft je 'meter' dan ook doorlopen?

Ik zal nooit zomaar ongevraagd doorspelen en u daarvoor achteraf de rekening presenteren. De afspraak is immers gezamenlijk gemaakt. Mocht ik de tijd uit het oog verliezen dan reken ik niets extra's. U kunt, als mijn agenda dat toelaat, er eventueel voor kiezen om mij ter plekke nog even te laten doorspelen.

Kunnen wij je een keer ergens zien optreden?

Soms lukt dat, maar omdat ik voornamelijk op besloten feesten speel is dat meestal wat lastig. Leuk alternatief: wij kunnen via Facetime even kennis maken. Ik pak er dan natuurlijk ook graag even de gitaar bij om ‘live’ uw favoriete lied te laten horen.

Hoe werkt de betaling?

U kunt kiezen voor een factuur die u daags na het optreden per e-mail ontvangt. De betaling kan ook direct contant na het optreden.

Heb je zoiets als een garantie? We kennen je niet persoonlijk en moeten maar hopen dat het optreden goed is en dat je er op tijd bent!

Een goede naam afbreken gaat veel sneller dan er een opbouwen. Ik moet het hebben van tevreden opdrachtgevers die voor mond-tot-mond-reclame zorgen. Een betere garantie voor een perfect optreden bestaat niet.
 

Wij gaan trouwen en willen je als huwelijkszanger op de ceremonie. Er mag op het moment suprême niets fout gaan. Wat is je aanpak?

Allereerst bespreken we samen nauwgezet jullie draaiboek en wensen. En natuurlijk welke liedjes jullie op welk moment willen horen. De dag zelf zorg ik er voor dat ik vóór jullie en jullie gasten arriveer. Dan neem ik alles nogmaals door met de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar zodat alles gegarandeerd op rolletjes loopt.

Contact

Als u mij wilt boeken, of als u nog wat meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op via  of via het onderstaande contactformulier. Ik antwoord u altijd binnen 24 uur. 

Belangrijk: Zorgt u er vooral voor dat uw email- en telefoongegevens exact kloppen: Ik kan u anders niet bereiken! 

U kunt mij ook bellen: 06 - 4009 3061

 
Tip: Kijkt u vooral eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *