Hartelijk welkom op de website van Troubadour Rop!

Wie is Troubadour Rop?
Ik ben Rop Romers en ik woon met mijn vriendin Eveline in Nijmegen. Al sinds mijn studietijd speelde ik op elk feestje waar ik werd uitgenodigd. Dat ik daarmee echt kon bijdragen aan een leuke sfeer vond zo verslavend leuk dat ik kort na mijn afstuderen professioneel troubadour ben geworden. Ruim 23 jaar en zo'n 2500 optredens later, kan ik me nog steeds geen leuker, fijner en mooier vak bedenken!  

Feest
Momenteel (eind oktober 2020) is het op veel locaties een beetje moeilijk, maar er komt binnenkort zeker weer ruimte om gezellig samen te komen en iets te vieren! Ik draag daar met 500 keuzeliedjes voor elke sfeer en alle leeftijden met veel enthousiasme mijn steentje aan bij. Op deze website presenteer ik wat ik u te bieden heb als troubadour (zanger-gitarist). Of dat nu een receptie, huwelijks-ceremonie, bbq, verjaardags-, tuin-, huis-, straat- of bedrijfsfeest is, op de voorgrond of juist als sfeerondersteuning op de achtergrond: Alles is mogelijk! Veel lees-, kijk- en vooral luisterplezier!

Uitvaart
Bij elke levensfase of belangrijke gebeurtenis hebben velen van ons wel een favoriet lied of muziekstuk. Muziek begeleidt ons trouw op ons levenpad. Juist live muziek kan, mits perfect verzorgd en liefdevol uitgevoerd, een sterk verbindende en troostende rol vervullen bij het afscheid van een dierbare. Ik heb hier heel veel ontzettend mooie ervaringen mee. De kans is groot dat u in de repertoirelijsten op deze website inspiratie zult vinden. En ik adviseer u daar desgewenst ook graag in. Neemt u vooral even contact op over de vele mogelijkheden.

Wat is mijn aanpak?
Ik geef graag vorm aan de sfeer die ú voor ogen hebt. U bepaalt desgewenst zelf globaal welke liedjes er worden gespeeld en of ik vanaf één plek optreed of juist mobiel ben. Op de voor- of achtergrond of meer in een plezierige opbouw. Wij hebben daar vooraf natuurlijk samen contact over. Zo krijgt uw bijeenkomst uw persoonlijke stempel. Als u niet teveel wilt sturen dan kunt u het 'lezen' en muzikaal opbouwen de sfeer ook met een gerust hart aan mij overlaten. Wellicht ten overvloede: Ik sta vanzelfsprekend garant voor een technisch vlekkenloos optreden en een prettige interactie met uw gasten. Ik ben stipt, communicatief (in meerdere talen) en buitengewoon dol op improviseren! 

.  
 

Speaking words of wisdom: Nog even dit!
Troubadour Rop in rare tijden: Veiligheid, Privacy, Garantie en Duurzaamheid


De sfeer op uw bijeenkomst verhogen met de allermooiste pop- en luisterliedjes! Dáár bent u naar op zoek. En gelooft u mij: U bent hier op de juiste website beland!  Maar omdat we nu eenmaal ook te kampen hebben met een virus, privacy en klimaatverandering geef ik u hieronder een idee hoe ik daarmee om ga als UwTroubadour Rop!

Veiligheid:  Ik volg de voorschriften van het RIVM, dus ik hou ruim afstand en zing tijdens deze coronaperiode licht versterkt. Het zingen kan dan zo rustig dat ik evenveel aerosolen produceer als tijdens een gesprek (zie website RIVM).  Desgewenst kan ik een grappig uitziend 'spatscherm' op mijn microfoonstandaard zetten. Dit gebruik ik bijvoorbeeld in verpleeghuizen voor extra veiligheid.

Privacy (AVG): Ik bewaar geen andere persoons- en/of contactgegevens van u, dan die op de kopie staan van de factuur die ik u na het optreden opstuur. Dit zijn uw naam en uw (email)adres. Deze moet ik van de Belastingdienst 7 jaar bewaren. Ik gebruik deze gegevens nooit en niemand heeft er toegang toe. Als u na een optreden een stukje op de website wilt plaatsen (zie 'Referenties') dan wordt alleen uw naam vermeld. Indien gewenst kan dit ook anoniem. Foto's die mij worden opgestuurd worden nooit zonder uitdrukkelijke toestemming van alle afgebeelde personen gepubliceerd op FaceBook etc.

Garantie: Als u uw bijeenkomst onverhoopt moet uit- of afstellen dan kan dat altijd kostenloos.

Duurzaamheid: Graag zou ik een 'Groene Troubadour' zijn. Maar met mijn geluids-installatie, kledingtas, gitaarkoffer(s) en standaards is het helaas niet mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Daarom compenseer ik mijn CO2-uitstoot volledig bij treesforall.nl. 
Dank nog voor je geweldige optreden! Dat heeft absoluut bijgedragen aan een gezellige, leuke sfeer. Als we nog eens een feestje geven dan weten we je te vinden ;-)
Wij willen je graag nog even bedanken voor je warmte, je prachtige liedjes, je enthousiasme, je gigantische repertoire, je glimlach en de manier waarop je ons en onze gasten een geweldige avond hebt bezorgd.
Je voelde de sfeer goed aan en viel bij jong en oud in de smaak. Het zal me niet verbazen als een van mijn vrienden je binnenkort belt voor een ander feestje.
Klik op een foto om in de fotocarrousel te komen.

Contact

Voor een boeking of extra informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit kan via mijn emailadres  of via onderstaand contactformulier. Ik antwoord altijd binnen een dag.
Voor een snelle reactie kunt u ook bellen, sms'en of WhatsAppen. Mijn nummer is 06 - 4009 3061

 

Tip: Kijkt u vooral eerst nog eventjes naar de rubriek FAQ. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van vragen die mij door de jaren heen door opdrachtgevers gesteld zijn. Ook met betrekking tot het coronavirus.

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *